Tuesday, 25 June 2013

Bersyukur Alhamdulillah ..

Assalamualaikum..

Hai awak awak sume .. Ape khabar ? Da lame ta sentuh blog ney .. Da 2 bulan agaknye ta update blog .. Jenguk blog ney pun idokk .. Da bersawang da haa .. Cuti sem pun da na abes da haa .. Minggu depan da naik sem .. Cepat sangat masa berlalu kan .. Kejap je rase ..

Bile da dok uma ney , time time cuti cenggini rase cam malas sangat na bukak lappy laa .. Online pesbuk n twitter pun dekat fon je .. Ta tao laa ngape malas sangat .. Sb tu lah blog ney ta bersentuh .. Bukak lappy pun kekadang tengok movie jelah .. Huhuhuu ..

Sekarang ney cuaca semakin terok .. Jerebu melanda malaysia agak terok jugak laa .. Risau jugak na naik sem ney .. Sb kat sane yg terok .. Yelah .. Kita Ta bole mengeloh .. Sume ney datangnya dari Allah .. Yang ingin menguji hamba-Nya .. Berdoa lah agar sumenye akan dipermudahkan .. 

Perkara yg gembira utk ida .. Alhamdulillah .. Ape yg ida impikan dan inginkan diwaktu cuti ney suda tercapai .. Dengan izin Allah rezeki ida dapat memiliki kereta sendiri .. Bersyukur sangat-2 ..  Mungkin dengan rezeki ney ida dapat memudahkan kehidupan ida kat bumi sepang nanti .. InsyaAllah ..

Yelah kan .. Disebabkan hubby da start praktikal nanti , takde laa ida na susahkan dia lagi .. Lagipun dia da jaoh .. Ta study dalam kolej lagi .. Kalau dia susah na pegi kat ida nanti ida boleh pegi kat dia kan .. Kalau ida na pape , ida da bole pegi sendiri kan ..

Btw ida lupe na gtaw berita gembira ney .. My hubby da boleh praktikal .. Ta perlu na tunggu result keluar .. Alhamdulillah .. Ida bersyukur sangat .. Akhirnya dapat jugak dia habiskan diploma dia .. Ta perlu na tunggu .. Tapi konvo nanti still konvo sesame nan ida .. Hee :)

Okay lah .. Cukup laa ney .. Da panjang sangat da ida celoteh merepek ney .. Nanti kalau ida rajin ida celoteh lagi yup .. Btw terima kasih sb sudi bace .. Nanti bace lagi eah .. Hehee .. Bubye .. Assalamualaikum ..

No comments: